Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall kräftskivepaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Denna paj kan man inte vara utan på kräftskivan, måste provas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Blanda pajdegen och tryck ut den i en form 25-27 cm i diameter. Håll kanterna på plats med remsor av aluminiumfolie. Grädda pajskalet helt klart i ca 10-15 minuter. Låt det kallna.
  2. Fyllning: Blanda ost med crème fraiche. Finhacka löken. Hacka crabsticks, räkor samt dill. Rör ner samtliga ingredienser inkl. stenbitsrommen med ostblandningen. Smaka av med salt och peppar. Fördela blandningen i pajskalet och garnera med sallad och gruka.
  3. Lycka till du kan inte misslyckas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.