Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättefräsch

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till pajskalet. Låt vila kallt i ca 1 timme. Tryck sedan ut pajdegen i en rund pajform, nagga med en gaffel och förgrädda i ca10-15 min. Låt svalna.
  2. Rensa kycklingen och dela köttet i mindre bitar. Blanda sedan ihop alla ingredienserna. Fyll sedan pajskalet, och ställ svalt.
  3. Servera med en sallad.
  4. Den är helt underbart god!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mumsan 5 juli 2011

    gott! å lite lat som jag är så blev det äggpenslad smördeg istället för riktig pajdeg, funka det med!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.