Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall lax och räkpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En mycket uppskattad förätt , vickning eller till buffebordet. Försvinnande god!!!

Ingredienser

Instruktioner

Skär kavringen i mindre bitar och fördela brödet till smulor i en matberedare. Smält smöret och blanda det med brödsmulorna. Tryck ut blandningen i en pajform ca. 26 cm i diameter, Gärna med löstagbar kant. Ställ formen kallt. Blanda lax, räkor, ägg, avokado och lök med créme fraiche och majonäs. Smaka av med salt och peppar. Bred ut smeten i pajskalet. Pajen kan gärna stå och mogna några timmar i kylskåpet. Dekorera med löjrom (eller stenbitsrom), citronskivor och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.