Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall laxpaj

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Kall laxpaj garnera med citron, dill, räkor, kallrökt lax...gott på buffén!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman kavring, ost och matfett. Tryck ut blandningen i botten och kanterna i en form med löstagbar kant ca 23 cm i diameter.
  2. Lägg gelatinbladen i blöt i rikligt med vatten i 5 minuter. Blanda samman övriga ingredienser.
  3. Ta upp gelatinbladen och smält dem i mikro eller i en kastrull på spisen.
  4. Ta ett par matskedar av fyllningen och rör ut i det smälta gelatinet innan det rörs ner i fyllningen.
  5. Häll fyllningen i skalet och ställ i kylskåp 4-5 timmar. Garnera med citron, dill, räkor och lax.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.