Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall legymsallad till skinkan i sommar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Experimenterat fram idag. Går att ha som grund i alla fall! Jag är mkt förtjust i såna här kalla såser till rökt skinka, grillat kött, kokt skinka, kyckling... m.m

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök, finhacka vitlök. Blanda majonnäs o gräddfil i en bunke, vispa ihop. Blanda sen ner de andra ingredienserna, finhackat eller efter smak o lust. Äpplet river jag ner i blandningen. Smaka av med kryddor, salt o peppar. Låt gärna stå en stund innan servering. Gott till kall skinka o kokt färskpotatis. Eller som tillbehör till grillat. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.