Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En festlig rätt du gör dagen innan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Klappa in köttet med kryddblandningen och bryn i stekpanna för att få färg. Stek i ugn i 20 minuter. Låt svalna. Skiva köttet i centimetertjocka skivor. Blanda marinaden och häll över köttet, marinera över natten.
  2. Finhacka äpplet och saltgurkan. Blanda med crème fraiche, senap, salt och peppar. Ställ kallt en stund före servering.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • saanno 20 mars 2008

    SUPERGOTT!!! Funkar även bra med bea.sås. till :o)

  • annli03 23 juli 2010

    Riktigt gott och lätt att göra. Har gjort den till både större fester och konfirmationer eller bara middagar hemma. Äppelsåsen kompletterar mycket fint =)

  • Shoutoutloud 18 december 2010

    detta är supergott. fick det i somras på grannens 80års party=) detta är något av det godaste fläskfilé recept jag ätit. ska försöka laga detta att ta med på julbordet hade jag tänkt!

  • Shoutoutloud 25 december 2010

    hoppas det är okej med en bild, även om man inte är en mästerfotograf!jag hade salladslök på bilden. så gott!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.