Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall paj

 
Skriv ut

Helt suveränt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Paj: Hacka ihop mjöl och margarin och blanda i vattnet. Låt stå kallt ett par timmar.
  2. Klä en pajform med degen, nagga botten med en gaffel.
  3. Grädda i 225º i ca 15 min, så att den får fin färg. Låt den kallna.
  4. Fyllning: Blanda crème fraiche, ärter, purjolök och citronmajonnäs med den lätt tinade, skivade krabbfishen, skala räkorna, grovhacka dem och blanda i fyllningen.
  5. Smaka av med salt och peppar och lite vitlökskrydda. Lägg fyllningen i det kalla pajskalet.
  6. Garnera vackert med räkor, dill, citron- och gurkskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.