Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall paj med crabsticks.

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

En kall matpaj som passar utmärkt under sommarhalvåret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda samma ingredienserna till pajdegen och tryck ut i smord pajform. Nagga med gaffel och grädda därefter i ca 10 min. Ta ut och låt svalna.
  2. Se till att ingredienserna till fyllningen är rumstempererade. lägga gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Blanda samman resten av fylllningen. Smält gelatinbladen och rör ner även dem i fyllningen. Häll fyllningen i pajskalet. Låt stå i kylskåp i ca 4 timmar, så gelatinet hinner stelna innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.