Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall räkpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Favoroiten på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

Grädda pajskalet i 200 º i 20-25 min. När pajskalet är färdiggräddat måste det kallna helt innan fyllningen hälls i. Blanda ihop ingredienserna och smaka av. (Jag tar lite mer av kaviar eftersom jag gillar sältan) Smält gelantinbladen enl anvisning på förpackningen. Blanda ihop fyllningen med de smälta gelantinbladen. Häll i den kalla pajformen. Låt vila kallt minst 30 minuter innan garneringen. Lägg de skalade räkorna över fyllningen garnera med citron och gurkskivor samt dillvippor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.