Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall räkpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En paj som går fort att tillaga och smakar gudomligt. Perfekt på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda samman ingredienserna till pajskalet och tryck ut i en pajform. Låt vila i kyl 30 minuter. Grädda mitt i ugnen 10-15 minuter. Ta ut och låt pajskalet svalna.
  2. Skala räkorna. Hacka crabfish och rödlök. Blanda samman alla ingredienserna, men spara lite räkor och stenbitsrom till garnering, och fyll pajskalet.
  3. Hacka gurkan smått, skär ett par citronskivor, hacka dillen och garnera pajen efter tycke och smak. Avsluta med dillen som strös över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.