Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall rissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En färgklick och ett matigt tillbehör vid korvgrillning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset efter antal portioner som anvisas på förpackningen, tillsätt gurkmejan i vattnet för färgens skull. Kyl det färdigkokta riset i vattenbad. Tärna paprikorna, skölj salladen. Skölj bönorna och låt dem rinna av.
  2. Smaksätt riset med salt och cayennepeppar. Blanda samman alla ingredienserna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.