Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall romsås

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En perfekt passande sås till den lite mer lyxiga fisken: lax. Dessutom är det en av de enklaste såserna att göra och är också godast som kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja först med att hacka rödlöken och se till att créme fraichen ligger i en skål.
  2. Häll ner rödlöken i fraichen och blanda runt. Därefter pressa ner vitlöken. Rör om på nytt.
  3. Salta och peppra
  4. Blanda sen ner rommen och rör om försiktigt.
  5. Smaklig måltid till din lax :P

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.