Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 minuter
Skriv ut

En universalsås till fisk Kan med fördel användas som "insmörjare" när man gör smörgåstårtor. Uteslut då ev dillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop filmjölk, gräddfil och majonnäs. Rör i dill efter smak och pressa lite citron även det efter smak.
  2. Smaka av med salt o peppar.
  3. Tips! Rör i lite bostongurka och det blir en finfin remouladsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.