Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God paj som kan användas till förrätt, eller på ett buffébord. Blir godast om man gör den färdig dagen innan den ska serveras.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop margarin och mjöl till en pajdeg. Tryck ut degen i en pajform. Grädda pajskalet i 10-15 minuter i 225 grader. Låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen, lägg i pajskalet, gärna kvällen innan servering. Skala räkorna och dekorera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matmorsan 30 augusti 2009

    så god o kändes inte så dyr så den kommer att finnas på våra kalas i framtiden mmmm

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.