Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall tonfisklåda

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Gott på buffebordet, eller en varm sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

Koka 6-8 portioner ris tillsammans med köttbuljong. Låt det kallna. Lägg det sen i en form. Bred tonfisken ovanpå. Blanda ihop den finhackade löken med majonäsen, ketchupen och grädden. Häll röran över tonfisken. Garnera med räkor, tomatskivor och lite dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.