Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kall Vit Glögg

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Underbar, frisk och julig smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala frukterna och klyfta dom, skär dem därefter i små fina "pengar" så gott det går. Lägg upp fruktpengarna i varsin skål.
  2. Ta fram is och krossa.
  3. Tips: Lägg isen i en handduk, linda in den däri och slå med brödkaveln :) Lögg en del av isen i en skål och en del i glöggen direkt om du har utrymme för det (i en karaff då exempelvis)
  4. Häll glöggen i en fin karaff om du vill, eller häll direkt ur den väldigt välkylna glöggflaskan. Glöggen ska vara kall.
  5. Servera genast, gärna med pepparkakor toppade med ädelost eller baconinlindade stekta dadlar, eller ädelostfyllda petit choux.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.