Servera gärna dessa chokladformar fyllda med hallonlikör och färska hallon vid middagsbjudningar. Gästerna blir garanterat imponerade.
Instruktioner
- Ger 12 muffins
- Lägg choklad , smör och sirap i en skål över vattenbad och låt chokladen smälta helt innan du rör om. Lägg cornflakesen i en plastpåse och krossa dem grovt. Häll ner krosset i chokladblandningen och rör om tills allt är stelnat.
- Fördela blandningen i 12 muffinsformar med non stick-beläggning och pressa upp den mot kanterna med en tesked.. Låt stå i kylskåp tills de stelnat.
- Blanda grädde och florsocker i en skål och vispa luftigt. Vänd ner likören och se till att den är jämnt fördelad i grädden. Ta ut muffinsformarna ur kylen och lyft försiktigt ut de små chokladkorgarna. Fördela hallonen jämnt mellan korgarna, lägg några matskedar grädde över och garnera med ett hallon. Låt stå i kylen fram till servering.
Publicerat den
27 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar