Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalles hummerfiskbullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Fiskbullar med Keso, lök, kaviar och bananer är en smakupplevelse för små och stora magar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Finhacka gräslöken. Blanda löken samman med keso och kaviaren. Skala och skiva bananerna. Rör försiktigt ner bananskivorna och fiskbullarna med sin sås i kesoröran. Värm allt i en kastrull under försiktig omrörning.
  2. Till potatismos eller pasta.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fialotta88 17 augusti 2016

    Bananer? Låter helt knasigt, men jag måste testa!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.