Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalles torskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god fiskrätt som även barn gillar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken så att den går att skära i 2 x 2 cm stora tärningar. Ansa och strimla purjolöken. Koka upp créme fraich med mjölk under omrörning. Tillsätt smulad buljong, purjolök, kaviar och basilika. Låt det koka upp. Lägg i fisktärningarna och låt grytan sjuda på svag värme 5 - 8 minuter. Smaka av.
  2. Skala och hacka de hårdkokta äggen. Strö dem över fiskgrytan och klipp gräslök eller dill över det hela.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.