Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalljäst majkrans

 
Skriv ut

Snabb och mycket enkel. Tack Britt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop degen och jäs 10 min.
  2. Kavla ut till en rektangulär kaka. Bred på fyllningen. Rulla ihop från båda håll så det blir en skåra i mitten. Smöra en kransform och lägg i degen med skåran upp. Jäs ett par timmar på varm plats.
  3. Pensla med äggula.
  4. 175 grader 20-30 min
  5. Glasera kransen.Strö över mandel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.