Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalljäst vetedeg

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Försvinnande goda

Ingredienser

Instruktioner

  1. * smula jästen i en bunke. Häll över den kalla mjölken. Rör om så att jästen löser sig.
  2. * Klicka ner matfettet och tillsätt därefter ägg,salt,socker och det mesta av mjölet. Arbeta tills den blir smidig och släpper bunken låt jäsa 40min.
  3. * Knåda degen och kavla ut den till en rektangel. Bred på rums varmt smör och strö på socker och kanel eller så kan man använda vanilj socker..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.