Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kallrökt lax med pepparrotsgrädde

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Servera laxrosorna tillsammans med pepparrotsgrädden. Passar utmärkt på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Forma laxskivorna som rosor och lägg upp dem på ett serveringsfat.
  2. Pepparrotsgrädde: Vispa grädde och crème fraiche i en skål tills det blir tjockt och krämigt. Smaksätt med pepparrot, honung och salt. Lägg över i en serveringsskål och strö över hackad persilja. Vid servering garnera laxen med dill.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.