Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kallrörd vaniljsås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Inget är så gott som det "äkta" och när det går nästan lika fort att vispa ihop så är det väl bara att prova eller??

Ingredienser

Instruktioner

Vispa gulor och florsocker pösigt. Vispa grädden "halvtjock" och vänd ner den i äggblandningen. Ska ätas samma dag. Det är inget man sparar pga de råa äggen men gott är det! Bara att dubbla satsen så många gånger man behöver.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Disen 6 september 2009

    Finns ingen godare vaniljsås än denna. Har gjort såsen i många år men har slarvat bort receptet, så jag blev så glad att du hade skrivit in det. Den är supergod!!! Självklart full pott! Tack för receptet. Kram Disen

  • WiolaH 11 oktober 2009

    Tack för det! Låter jättegott. Ska prova det till äppelpajen idag!

  • Penne 10 november 2010

    Den här ska jag pröva! Håller den om man vispar ihop den på morgonen och äter den på kvällen eller ska den ätas genast?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.