Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kallskål

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett recept med gamla anor - jag brukar säga att det är de gamla recepten som håller längst.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och äggulor med socker till en luftig, porös massa. Blanda ned iskall fil eller Kefir och smaka av med rivet skal och saft av citronen. Servera omedelbart med lite vispad grädde, tunna citronskivor och små mandel- eller kardemummaskorpor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • popik 14 juli 2008

    Har ätit detta en gång med pepparkakor, supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.