Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kallskål med äppelcider och fläder

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Idag (20/7-09) fick jag ett par böcker i brevlådan som premie för att jag gått med i en trevlig bokklubb. Den ena handlar om äpplen och heter "Min äppelbok", skriven av Elisabeth Johansson. Av förståeliga skäl har jag inte hunnit testa dessa recept, men än är sommaren inte slut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär melonen i tunna skivor eller bitar. Kärna ur och skär äpplena i klyftor och lägg all frukt i en stor kanna, eller två mindre. Häll på flädersaft, vitt vin och cider. Lägg i några skivor lime.
  2. Servera med is.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.