Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Mammas goda kalops!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttbitarna och ta ur grytan. Stek sedan den skivade löken. Häll i alla ingredienser i grytan utom morötterna och låt småputtra på låg värme i 1 ½ timme. Skiva morötterna och lägg i grytan, låt småputtra i 30 minuter.
  2. Serveras med kokt potatis och rödbetor.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • monel 7 april 2008

    Jag trodde jag hade det ultimata kalopsreceptet, men detta ser också riktigt bra ut så det måste jag testa :-)

  • lindakh 24 september 2009

    Kjempe god kalops. Og så lett:)

  • marayha 1 december 2009

    Detta kommer att bli vårat stående kalopsrecept! Jag halverade allt och lät det koka 2 timmar, och det gjorde köttet så otroligt mört!

  • katbeghan 18 mars 2012

    Mycket enkelt och gott recept som kommer att göras flera gånger. Inget onödigt strul, utan bara enkla och goda råvaror som ger en bra smak och som man ofta har hemma. Vårt betyg blir en god 4. Passar på att lägga med en bild på vår middag.

  • ljusjonas 24 november 2014

    Kändes lite mycket med 800 kg kött så jag tog bara 800 g

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.