Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalops

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God Husmanskost

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna köttet i små kuber 1-1 1/2 cm. Bryn köttet i het kastrull, strö över mjölet, rör om späd med vatten. Salta, krydda och lägg i Lagerbladen. Skruva ner värmen till 3 an och sätt på lock låt puttra under tiden som du kokar potatisen. Koka 3 potatisar per person.
  2. Äts med Lingonsylt, eller Gelé

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.