"Kalops är en härlig vintermat och passar bra en dag då snöstormen viner runt knutarna", säger Leif Mannerström. Följ hans råd så blir kalopsen god: Välj helst högrev, men bringa går också an, även om den kräver något längre koktid för att bli mör.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Tack tack, men 6 pers, jag höll på att äta upp allt själv, ha ha. Nej skojar bara, men det var gott, jättegott, tack o en 5:a i betyg.
mums, det var det bästa receptet på kalops jag provat på länge:)
Sagolik var den! Den kommer göras många gånger.
Supergott, bjöd en av döttrarna med familj på den här varianten av kalops. Mycket uppskattat blev det. En 5 poängare helt klart.