Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalops i viltsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

En bit högrev blir en fin och annorlunda med den här goda såsen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i bitar som till kalops.Skala och klyfta löken. Bryn löken i en stekpanna med fett och lägg i en gryta. Bryn därefter köttet lite i sänder och lägg i grytan. Pudra över mjöl och salt och rör om. Slå på buljongen och lägg i pepparkornen.Koka sakta under lock ca 11/2 tim. När köttet är klart rör du ner creme fraiche, mesost och gelé i grytan. Hetta upp och servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.