Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Älskar kålpudding! Sirapen gör verkligen sitt till, hoppa inte över den ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen och bryn den lätt i smör. Rör ner sirapen. Låt kallna. Blanda köttfärsen med salt och kryddor. Sätt ugnen på 175°. Blanda färs och kål. Lägg blandningen i en ugnssäker form. Lös upp buljongen i vattnet. Häll över buljongen.
  2. Stek kålpuddingen i ugnen 40-50 min. Servera med kokt potatis och lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • 57barbro 17 september 2008

    Hejsan! Gjorde din kålpudding idag. Det var enkel snabb och väldigt god!! Tack för hjälpen! Barbro

  • Disen 28 september 2009

    Supergott!!! så här ska kålpudding smaka. Klart en femma. Tack för receptet. Disen

  • jeanette_northbeach 29 oktober 2009

    Jätte god! Tack för ett recept som går snabbt att göra och blir så god. Ha en jätte bra dag! Mvh Jeanette

  • Snoops 24 december 2009

    Åh! Fantastiskt god kålpudding. (Eller den lates kåldolmar) Kommer absolut att göra denna rätt igen snart.

  • siwan2009 16 maj 2010

    Jättegod kålpudding tack för tipset.

  • dolores 28 maj 2010

    Mycket gott !

  • RIVARNdanny 5 december 2010

    gudomligt gott tackar för receptet

  • Sombatic 17 augusti 2011

    Jättelätt,Jättesnabbt och framför allt JÄTTEGOTT! Tack för receptet Ingela

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.