Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Saftig och god, snabb och enkel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kålhuvudet i bitar och bryn i smör och sirap. Blanda sedan den brynta kålen med den färdiga risgrynsgröten.
  2. Tillsätt ägget, salt, peppar och ev. mer sirap. Känns smeten tjock tillsätt grädde eller mjölk till önskad konsistens, själv tycker jag den skall vara ganska lös. Häll smeten i en smord form eller stekgryta.
  3. Grädda i lagom varm ugn typ 200 - 225 grader. Serveras med potatis, brun sås och lingonsylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sjoberg5240 17 oktober 2013

    Suveränt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.