Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Går bra att frysa, perfekt lunchmat på jobbet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda köttfärsen med salt och peppar. Mosa de kokta potatisarna väl. Rör ihop köttfärs, potatis och mjölk. Strimla vitkålen, bryn den i stekpanna. Varva kål och färs i en ganska stor ugnsform, börja och sluta med kål. Grädda puddingen i 175° ca 60 minuter. Späd ev med lite vatten eller buljong om puddingen verkar torr.
  2. Servera med kokt potatis och lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.