Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kålpudding med få ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda samman köttfärs, salt, peppar och ägg i en bunke. 2. Strimla vitkålen och fräs i matfett. När den börjar mjukna häll över sirapen och fräs med en liten stund. 3. Blanda samman vitkålen och färsblandningen och lägg i en smord ugnsfast form. 4. Häll över vattnet och tillaga i ugnen i 225 grader ca 40 minuter.
  2. Serveringsförslag Kokt potatis, brunsås och lingonsylt

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • rambor 29 augusti 2008

    Jättegott och enkelt, ska laga den ofta nu i vinter. Vi undviker potatis men det räcker bra med bara puddingen + lingonsylt

  • Virre85 20 oktober 2008

    Hej, skulle göra kålpudding idag och har aldrig gjort det förr. Valde ditt recept och gud så glad jag e för det. Jätte gott och riktigt enkelt. Min son på 11 mån åt jätte mycket=) Tack så mycket för receptet.

  • mias71 25 november 2008

    jag provade ditt recept och jag har en kräsen sambo tillomed han tyckte om din kålpudding och jag ÄLSKADE DITT SNABBA RECEPT även barnen tyckte lika JÄTTEGOTT

  • Glitterfia 2 oktober 2009

    Det första som slog mig när jag läste receptet var att jösses så mycket vitpeppar...... ? Men det blev bra, puddingen blev lite stabbig. Ett enkelt och bra recept. Hade en bonusgäst och han tyckte maten var mycket god, bättre än på lunchresturangen. Serverade med hemlagad potatismos smaksatt med sirap.

  • hnord 16 november 2009

    Hej! Gjorde den här kålpuddingen och den var verkligen god. Hade nötkött + lite mer vatten och kål. Dessutom tog jag bara 2 msk sirap. Den var lättlagad och försvann i ett nafs. Får en femma av mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.