Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålrislåda

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Billigt, enkalt och smakar underbart!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka kålen och löken och stek med matfettet i en stekpanna. Stek inte för mycket, annars blir kålen torr. Blanda kål-lök, kokt ris och kryddat köttfärs och lägg i smord ungsform. Häll i gräddet och gratinera 175 grader i mitten av ugnen ca 40-50 minuter eller den har fått vacker färg. Kolla då och då så det inte torkar ut.

Kommentarer (1)

  • dacko123 13 februari 2011

    Hur många lökar? Glömt lök i ingred.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.