Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålrotspytt med ingefärssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En pytt med kålrot, potatis, champinjoner, zucchini och rosépeppar som serveras med en underbart god ingefässås. 290 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala kålrot, potatis och lök. Skär potatis och kålrot i små tärningar och hacka löken. Fräs potatis, kålrot och lök i smör i en stekpanna på medelvärme tills de är mjuka.
  2. Skölj och tärna zucchinin, ansa och skär champinjonerna i små bitar. Lägg i zucchinin och svamp i stekpannan och fräs ytterligare några minuter. Krydda med salt och rosépeppar. Strö över persilja.
  3. Rör ihop ingredienserna till såsen och servera den till pytten.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • svengelsk 8 december 2009

    Jättegott. Eftersom jag odlar mina egna grönsaker och får ta vad som finns använde jag butternut squash i stället för zucchini. Det blev gott ändå.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.