Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålsallad

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En suveränt god sallad att servera (istället för potatis, ris eller couscous) tilll grillat eller stekt kött eller fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kålen. Blanda med 1 tsk salt. Låt dra i drygt 30 minuter i en skål. Skölj av kålen i durkslag och krama ut vätskan.
  2. Skala och pressa vitlöken. Vispa samman senap, honung, pressad vitlök, olja och vinäger. Häll detta på salladen. Vänd ner persiljan strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.