Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålsallad med chili och mango

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jätte krispigt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser utom cashewnötterna. Smaka av med salt och lime. Låt stå och dra, gärna en timme eller två.
  2. Garnera med cashewnötter.
  3. Tips: Kom ihåg att riva bort mittnerven från limebladet innan det finstrimlas! Om du inte får tag i mogen mango kan du använda grovriven omogen mango eller nektariner. Finhackad koriander eller mexikansk koriander är gott i.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.