Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålsallad på spetskål

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Min nya absoluta favorit vad gäller kål är spetskål, kålens Rolls Royce. Mjäll och god både kall och varm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort dåliga blad från kålhuvudet, skär huvudet i fyra klyftor och skär bort stocken. Strimla i tunna strimlor och lägg i en skål. Skala äpplet och morötterna och riv på grova sidan av rivjärnet och blanda ner i kålstrimlorna.
  2. Blanda majonnäs, crème fraiche, Dijonsenap och övriga kryddor och blanda runt väl med strimlorna. Låt stå kallt en stund, ät och njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gerdann 5 mars 2016

    Så god. Hade för lite majonnäs men ökade på med creme fraiche istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.