Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kålsoppa á la thai

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vegetarisk soppa med sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färsen i olja i en lergryta. Dela chilin, ta bort kärnorna. Tillsätt hackad chili, finhackad vitlök och currypasta. Bryn kålen och häll över buljongen. Koka ca 10 minuter.
  2. Häll över det i kastrullen. Tillsätt paprika, soja och basilikablad. Servera soppan med sweet chilisås och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.