Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalvburgare med svamp och dijondressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Wallenbergare som hamburgare serveras med nystekt svamp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop färs, grädde, salt och peppar till en smídig smet. Forma den till 4 burgare.
  2. Vispa ihop dressingen.
  3. Rensa och dela ev svampen. Siva salladslöken.
  4. Smörstek svampen och vänd ner löken mot slutet. Krydda med salt.
  5. Smörstek burgarna 3-5 min på varje sida.
  6. Servera burgarna på bröd med sallad. Toppa med svamp och lingon och ringla över dressing.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.