Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalvfärsbiffar med västerbottenost och dillstuvade morötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda kalvfärs, ägg, västerbottenost, kummin, salt och peppar. Forma portionsbiffar och stek i lite olja/smör. Skala morötterna, skär i mindre bitar och koka dem mjuka i saltat vatten. Smält smör i en kastrull, vispa i mjölet och tillsätt mjölken och låt sjuda i ca 15 min. Tillsätt morötter, dill och smaka av med salt och peppar. Servera gärna med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.