En italiensk kötträtt med prosciutto och riven parmesan.
Potatisgratäng, sallad och bröd är gott till.
Instruktioner
- Lägg filéskivorna mellan två ark smörpapper och bulta ut dem lätt med handen. Krydda mölet med salt och peppar och vänd kalvskivorna i mjölet.
- Värm olja och smör i en stor stekpanna. Lägg i skivorna och stek dem ca 3 minuter på var sida.
- Blanda skinka och persilja och bred ut över köttet. Strö ost över. Rör ner buljongen i stekskyn och skeda litet över varje skiva. Lägg på ett lock och sjud på svag värme ca 5 minuter eller tills kalven är mör och osten börjat smälta.
- Flytta över köttet till ett varmt fat och håll varmt. Koka upp skyn och reducera den. Häll över kalvskivorna och servera dem omedelbart.
- Servera med en god potatisgratäng, sallad och bröd till.
Publicerat den
4 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar