Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalvlever med bacon och kapris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek baconet knaprigt. Låt det rinna av på lite hushållspapper. Salta och peppra leverskivorna och klappa dem i vetemjöl så att de får en lätt pudrad yta.
  2. Klicka ned lite smör i stekpannan och stek leverskivorna på medelgod värme. Fräs kaprisen hastigt i det fett som återstår efter stekningen av levern.
  3. Portionera 3 skivor lever med 2 skivor bacon samt lite kapris per portion. Strö över den hackade persiljan och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • popik 20 mars 2009

    Kalvlever är hemskt gott, synd bara att det är svårt att få tag på, det säljs nu nästan aldrig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.