Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalvschnitzel med sparris, tomatspett och parmesankräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I Italien grillar man ofta tunna köttskivor på riktigt het grill. Här får kalvschnitzeln sällskap av snabbgrillad grön sparris och tomatspett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kräm: Rör ner parmesanosten i crème fraichen. Låt stå och dra.
  2. Spett: Varva tomater, mozzarella och basilikablad på blötlagda träspett.
  3. Pensla sparrisen försiktigt med olivolja och grilla dem mjuka runtom. Halvera citronerna och lägg dem med snittytan nedåt och grilla tills ytan börjar karamelliseras. Grilla tomatspetten tills tomaterna börjar få färg.
  4. Pensla köttet försiktigt med olivolja, salta och peppra. Grilla på het grill ca 1 minut per sida.
  5. Servera köttet direkt med grillad citron, sparris, tomatspett och parmesankräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.