- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Enkelt och gott. Rödlöken och senapen ger bra smak i grädden och timjan sätter pricken över i:et.
Instruktioner
- Blanda färsen som du brukar till biff eller köttbullar och tillsätt rödlök och lite timjan. Forma ganska tjocka biffar eller järpar och stek dem.
- När de nästan är klara så skär du klyftor av rödlöken och tillsätter det tillsammans med champinjonerna.
- Låt steka en liten stund och slå sen på grädden, en klick senap och lite timjan.
Låt koka samman. Jag brukar forma dem till järpar för då ryms det flera i stekpannan.
- Biffarna kan frysas in och när du sen ska ha dem så lägger du dem i en stekpanna och tillsätter grädde, svamp och lök.
Publicerat den
28 maj 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här var....mums!