Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kams på potatis

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Husmansrecept

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och riv den fint. Blanda i salt och kornmjöl och rör om. Blanda sen i vetemjölet lite i taget.
  2. Klicka ner den lösa smeten (storlek som en vanlig bulle) i kokande saltat vatten. Lägg på lock och sänk temperaturen så det bara sjuder och det ska det göra i ca 45 minuter.
  3. Nu är det klart att äta med stekt fläsk och lingonsylt.
  4. Det som blir över kan du frysa in och när de ska ätas så värmes de i sjudande saltvatten ca 15 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.