Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanapé à la Pagrotsky

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gudaspis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i 1/2 cm stora kuber. Blanda crème fraiche, majonnäs och pepparrot.
  2. Skala, kärna ur och skär päronet i 1/2 cm stora kuber.
  3. Tillsätt lax, päron och finskuren gräslök i majonnäsblandningen. Salta och peppra.
  4. Bred smör på kavringen och skär bort kanterna. Lägg på laxblandningen. Garnera med räkor. Förgyll med löjrom på toppen och några gräslöksstrån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.