Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanderade julnötter

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God krispig nötblandning med julens smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 °
  2. Blanda socker och kryddor i en rymlig skål. Häll i nötblandningen och rör runt.
  3. Vispa upp äggvitan till ett löst skum. Vänd ner vitan i nötblandningen och rör om ordentligt så att smeten fördelas jämt.
  4. Häll ut nötterna på en bakpappersklädd plåt och rosta i ugnen i cirka 20 minuter. Rör om en gång. Se upp så att inte nötterna bränns.
  5. När nötblandningen svalnat helt, bryt itu de nötter som sitter ihop och förvara i burk med lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.