Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanderade pecannötter

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ett hetare och ganska nyttigt hemgjort helggodis som passar både till jul och halloween.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop strösocker, sirap, salt, svartpeppar och cayennepeppar i en liten kastrull. Låt blandningen koka ihop ett par minuter. Rör ner pecannötterna i kastrullen. Sprid ut nötterna med lite av såsen på en bakpapperstäckt plåt. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter. Rör om med en gaffel efter halva tiden. Häll över nötterna på ett bakplåtspapper och separera nötterna från varandra med en kockpincett. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.