Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanel & ingefärssill

 
Skriv ut

En egen, kryddig sill. Uppkryddad med kanel och ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med att koka upp vatten med alla ingredienser förutom sillen. 2. När detta har kokat upp så låter du vätskan stå aoch dra i minst 3 timmar för att lagen skall suga åt sig smak från alla ingredienser. 3. När detta har stått och dragit så häller du över vätskan över din sill. 4. Låt sedan detta stå och vila i kyl i minst 24 timmar. 5. Voila!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.